Fajã da Ovelhan näköalapaikka

Fajã da Ovelhan näköalapaikka

enlarged

Fajã da Ovelhan näköalapaikkalla on useita pöytiä, joiden ääressä viettää picniciä

Toinen Fajã da Ovelhan näköalapaikoista sijaitsee punavalkoisen radio- tai matkapuhelinmaston vieressä. Näköalapaikan alueella on penkit ja pöydät, joten täällä voi vaikka nauttia piknik-lounaan mukavasti maisemia katsellen. Paikka on todella upeiden maisemien äärellä ja täältä voit nähdä Paúl do Marin ohella myös Jardim do Marin kylän kauempana jylhää rannikkoa. Katsottaessa pohjoiseen avautuu myös hieno panoraamamaisema Fajã da Ovelhan kylään. Maiseman keskivaiheilla näkyy myös Fajã da Ovelhan kirkko.
enlarged

Maisema Fajã da Ovelhaan näköalapaikan parkkipaikalta

Näköalapaikalla on tilava parkkipaikka, johon voi jättää mahdollisen vuokra-auton. Grillauspaikka on myös olemassa ja luultavasti se on käytettävissä kaikille paikalla vieraileville. Madeiralla tulee kuitenkin aina, varsinkin kuivaan aikaan, olla todella varovainen, sillä maastopalon riski on kuivassa maastossa todella suuri ja Madeiralla maastopalot ovat varsin tavallisia.

Rannikkomaisemasta, joka paikalta avautuu, voi löytää useita näillä sivuilla esitellyistä paikoista. Maisemaa hallitsee luonnollisesti Paúl do Mar, jonka etuosassa voi nähdä Paúl do Mar Aparthotellin. Hotellin pihastahan lähdemme Zimbreirosin polulle, joka kulkee jyrkässä rinteessä ja sen voi varmasti erottaa heinikon seasta jos osaa katsoa. Rinteen päällä erottuu myös Antigo Fio näköalapaikkan puinen rakennelma ja mahdollisesti myös väkipyörä. Kauempana Paúl do Marin keskivaiheen yläpuolisen rinteen päällä on pyöreähkö kukkula, jossa sijaitsee myös yksi todella upea näköalapaikka. Kyseiselle Miradourolle pääsee Raposeiran kylästä.

Paúl do Marin takana siintää Jardim do Marin kylän haiskan näköinen niemenkärki. Jossain sen yläpuolella rannikon korkean rinteen päällä on myös Prazeresin kylä, joka ei näy tänne. Sen alapuolella yksi alueen näköalapaikoista mutta sitä ei välttämättä erota enää tälle paikalle. Jardim Atlanticon hotelli näköalapaikan vieressä sen sijaan erottuu rakennuksena kaukana Jardim do Marin kylän yläpuolella.